Hoe het werkt? Simpel!

1

Maak je keuze

Kies jouw lievelingskaartje uit de galerie. Dit gaat ‘m worden!

2

Modelkaartje (optioneel)

Wil je de kwaliteit van het geboortekaartje en papiersoort eerst checken voordat je je beslissing maakt? Vraag dan gratis een modelkaartje aan via de button ‘Gratis modelkaartje’. Deze button staat naast de preview van de binnenkant/achterkant van het kaartje.

3

Digitale proef (optioneel)

Je wilt graag zien hoe het geboortekaartje eruit gaat zien met jouw gegevens en/of heb je speciale wensen? Klik op ‘Gratis digitale proef’ en vul het formulier in. Je ontvangt dan van mij een digitaal bestand per e-mail met de op jou aangepaste vormgeving.

 

4

Yay! Je gaat de bestelling plaatsen!

Je gaat naar het gewenste kaartje in de galerie en vult alle gegevens en eventuele wensen op het bestelformulier in.

Als je al eerder een digitale proef hebt aangevraagd kun je natuurlijk ook meteen via de mail je bestelling plaatsen.

5

Je ontvangt een voorbeeld

Nadat ik je bestelling binnen heb, ga ik het nieuwe design maken met jouw gegevens en wensen. Je ontvangt van mij een digitale proef via de mail met het resultaat. Jij bekijkt deze proef goed en checkt alle gegevens. Aan de hand van je reactie pas ik de tekst en eventueel vormgeving aan totdat je helemaal tevreden bent.

Wanneer je akkoord gaat met het laatste design, mail ik je de factuur.

Let op: pas als je de factuur betaald hebt, is de bestelling definitief.

6

wachten op de baby

Je kindje is er, gefeliciteerd! Mail de gegevens (naam, geboortedatum, tijd, gewicht, lengte) naar studiomelstar@gmail.com of app ze naar 06 555 15 888.

Per e-mail ontvang je de laatste digitale proef. Controleer deze echt goed! Als alles helemaal klopt, kun je deze proef per e-mail of app/sms goedkeuren. Na akkoord gaat het design naar de drukker.

Let op: in het weekend en op feestdagen werkt de drukker niet. Uiteraard kun je deze dagen wel de geboorte melden.

7

Je kaartje is klaar

 

Voor een pakket moet je een handtekening zetten voor ontvangst dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Mocht er toch iets niet goed zijn gegaan met drukken of met de bezorging, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.

Kaartjes bijbestellen

Extra kaartjes bijbestellen nadat je je bestelling al hebt ontvangen is uiteraard mogelijk maar dat is naar verhouding best duur. Los van de stuksprijs van de kaarten worden er standaard order- en drukkosten berekend van 25 euro. Je kunt dus beter meteen iets meer kaartjes bestellen dan je denkt nodig te hebben.

Geboortekaartje op maat

Wil je een ontwerp op maat voor jou gemaakt? Deze maak ik met liefde voor je. Neem even contact op via de mail of via het contactformulier.

 

Top